Bilete Alexandra Usurelu - Concert de lansare album ”Fata care chiar există” - 14 feb '21, ora 20:00 - vStage - Online

Alexandra Usurelu - Concert de lansare album ”Fata care chiar există”

vStage - Online, Romania

duminică, 14 februarie '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 14 februarie 2021, la ora 20:00, Alexandra Ușurelu va transmite în direct un concert de colecție, prin care lansează noul său album. Acesta poartă numele - etichetă dat Alexandrei de către publicul său, ”Fata care chiar există”.

Acest concert special, filmat multicam, se va transmite pe https://alexandrausurelu.ro și va putea fi vizionat în toate colțurile lumii, în baza codurilor de acces achiziționate de pe iabilet.ro.

Playlistul concertului va conține o parte din cântecele care se regăsesc pe noul său album, puse în scenă cu o producție spectaculoasă, aparte, așa cum Alexandra Ușurelu și-a surprins de fiecare dată publicul, dar și câteva cântece favorite din catalogul primului său album.

 

Albumul ”Fata care chiar există” este înregistrat împreună cu band-ul său, format din muzicieni ai scenei de jazz, și orchestra de coarde Muse Orchestra, un efort artistic remarcabil ce poartă semnătura producătorului Bobby Stoica, alături de care Alexandra Ușurelu a lansat și primul său album, ”La capătul lumii”, triplu nominalizat la categoriile ”Cel mai bun album”, ”Cel mai debut” și ”Cel mai bun duet” în cadrul premiilor muzicale realizate de Societatea Română de Radiodifuziune. 

Pentru acest nou material consistent, Alexandra Ușurelu se bazează pe aceeași idee: “mai multă muzică decât marketing”, o abordare care a transformat-o în una dintre cele mai de succes artiste independente din România, cu numeroase cereri de concerte și mii de plătitori de bilete anual.  

Sonoritățile aparte ale muzicii pe care artista o cântă și aranjamentele scrise pentru orchestră de coarde, care au fost încă de la început parte integrantă a conceptului său muzical, au plasat-o într-o poziție unică în industria muzicală românească, ea prezentând conținut artistic an de an mai dezvoltat, cu producții de concert de dimensiune mare, comparabile cu ale celor mai cunoscuți artiști mainstream. 

Despre concertul din 14 februarie, Alexandra mărturisește: ”​Concertul meu din 14 februarie era cel mai frumos cadou pe care îndrăgostiții din Iași, ori cei veniți special acolo, și-l făceau anual, de 6 ani, deja. N-am vrut să întrerup tradiția, așadar am ales să pregătesc pentru voi toți cei care îmi iubiți muzica și vocea, din toate colțurile lumii, un concert de colecție, pe care îl veți putea urmări din casele voastre: concertul de lansare a noului meu album, “Fata care chiar există”. Acest concert special, care va fi cântat în formula de scenă cu band și cvartet de coarde, se va transmite o singură dată, pe 14 februarie 2021, la ora 20:00. Sper să ne adunăm cât mai mulți împreună!

Categoriile de bilete puse în vânzare includ și opțiunea de achiziție a biletului de acces la concert împreună cu CD-ul ”Fata care chiar există”*, la prețul de 100 de lei (transport gratuit în România).

------------------

*CD-ul ”Fata care chiar există” va fi livrat prin curierat rapid în termen de 1-10 zile lucrătoare de la data evenimentului.