Bilete Iași: Concert extraordinar Alexandra Ușurelu - Teatrul Național - 15 feb '23, ora 20:00 - Teatrul National Vasile Alecsandri - Opera Națională Iași

Iași: Concert extraordinar Alexandra Ușurelu - Teatrul Național

Teatrul National Vasile Alecsandri - Opera Națională Iași, Iasi

miercuri, 15 februarie '23, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Alexandra Ușurelu reia tradiția concertelor extraordinare la Iași și susține de Valentine’s un nou spectacol la Teatrul Național ”Vasile Alecsandri” pe 15 februarie 2023, de la ora 20.

Cu un sound absolut original și “mai multă muzică decât marketing”, o abordare care a transformat-o în una dintre cele mai de succes artiste independente din România, Alexandra Ușurelu pune în scenă concertul “Iubește-mă și-o să ne-ajungă” pe scena Naționalului din Iasi, acompaniată de band și cvartet de coarde. 


Cântecul cu același nume, ce se află pe proaspătul album lansat “Fata care chiar există”, dă titlul acestui super concert, ce va avea o producție de mari dimensiuni, artista fiind însoțită de aceeași echipă cu care a pus în scenă numeroase concerte și turnee de succes. 


”Fata care chiar există” este un album înregistrat împreună cu band-ul său, format din muzicieni ai scenei de jazz, și orchestra de coarde Muse Orchestra, un efort artistic remarcabil ce poartă semnătura producătorului Bobby Stoica, alături de care Alexandra Ușurelu a lansat și primul său album, ”La capătul lumii”, triplu nominalizat la categoriile ”Cel mai bun album”, ”Cel mai debut” și ”Cel mai bun duet” în cadrul premiilor muzicale realizate de Societatea Română de Radiodifuziune. 

Odată cu lansarea albumului ”Fata care chiar există”, unsitedemuzică.ro sintetizează: ”Alexandra Ușurelu a plecat pe drumul muzicii cu un singur gând: să nu facă la fel ca ceilalți. Și-a găsit locul într-o zonă indie, unde experimentează și aduce un altfel de sound în fața unui public dornic de altceva. E genul de artistă pe care o vezi pe afară, acolo unde felul ăsta de îndrăzneală te transformă instantaneu într-un superstar. Alexandra nu se grăbește, își face muzica în felul ei, nu pompează marketing în ce e ea ca artistă, ci suflet, și vrea să fie - dacă îmi e permis să zic - un etalon pentru o curățenie în muzică. O artistă aparte, cu un suflet nobil și cu o minte ageră, pe care merită să o ascultați.”

O poveste de real succes al muzicii independente din România, Alexandra Ușurelu a reușit în numai câțiva ani să evolueze de la concerte cu câteva zeci de spectatori pe scenele de club, la turnee sold-out cu band și orchestră privată în sălile de teatru din toată țara, aceasta dezvoltând o tradiție din a prezenta conținut artistic an de an mai dezvoltat, cu producții de concert complexe, comparabile cu ale celor mai cunoscuți artiști mainstream, pe scenele filarmonicilor și ale teatrelor naționale, uneori cu mai multe concerte vândute integral în aceeași zi. 


Colaborările sale cu artiști ai muzicii folk (Mircea Vintilă, Dinu Olărașu, Mircea Rusu, Narcisa Suciu) sau pop (Cornel Ilie/VUNK, Dan Byron etc) au expus muzica și universul său artistic unui public divers și larg, iar sutele de concerte susținute până în prezent au transformat-o într-o artistă singulară în muzica românească, nu numai datorită stilului și talentului său muzical, dar mai ales grație naturaleței sale și a versurilor influente, reverberante în sufletul ascultătorilor.

Biletele la concertul din 15 februarie 2023 au prețuri speciale în această perioadă și se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

Toți copiii au gratuitate la concert, atâta timp cât aceștia pot fi ținuți în brațe de părinții sau însoțitorii care și-au ocupat un loc în sală printr-un bilet valabil la concert.