Bilete Timisoara: Alexandra Ușurelu - Fata care chiar există - 9 mar, ora 20:00 - Opera Națională Română Timișoara

Timisoara: Alexandra Ușurelu - Fata care chiar există

Opera Națională Română Timișoara, Timisoara

luni, 9 martie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Premium
110 lei
Categoria B
50 lei

Mai sunt doar 15 bilete disponibile

Confort
90 lei

Mai sunt doar 25 bilete disponibile

Categoria A
70 lei

Mai sunt doar 30 bilete disponibile

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

”Fata care chiar există”, concert extraordinar Alexandra Ușurelu la Opera Română din Timișoara

Cele mai puternice idei, cântate cu cele mai delicate sonorități, vin din nou să-ți schimbe lumea pentru două ore pe 9 martie 2020, la Opera Națională Română din Timișoara, începând cu ora 20.00!

”Fata care chiar există”, noul concert pe care Alexandra Ușurelu îl va susține la Timișoara, va avea o producție spectaculoasă, așa cum artista și-a obișnuit spectatorii, și poartă numele noului single al acesteia.

Muzica sa, complet diferită de sonoritățile propuse de radiourile comerciale, a făcut din concertele Alexandrei Ușurelu unele dintre cele mai căutate și bine vândute evenimente din sălile de spectacol din România.

Artista singulară, care surprinde prin simplitate și emoție, va reveni pe 9 martie în mijlocul timișorenilor alături de orchestra sa, ce adună împreună instrumentiști exceptionali ai scenei de jazz sau membri ai orchestrelor naționale de prestigiu.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco,Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.